maanantai 11. heinäkuuta 2011

Suu auki


Aamulla näytti siltä, että kaikki on paskaa. Paitsi kusi. Kaikki lähti vinoon puuttuvista lattialistoista, kiihtyi välitilan silikonien kautta puuttuvaan parketinapalaan ja kynnyskysymykseksi nousi maailman epätoimivin vaatehuone. Nolointa kuitenkin on se, että kuvittelen edelleen Miehen olevan ajatustenlukija. Kirveltää, kirveltää olla typerä.

Pannupizza ja Good wife. Suu auki. Auttaa. 

~

Pohja (yhteen)
1 dl vettä
2,5 dl vehnäjauhoja

1 tl kuivahiivaa

1-2 tl hunajaa

1/2 tl suolaa

kuivattua basilikaa 
2 rkl
oliiviöljyä 

Anna pohjan kohota hetki, painele öljytylle pannulle. Täytteeksi salsakastiketta, kanaa, persikkaa, sinihomejuustoa ja juustoraastetta. Toiseen salsaa, kuullotettua paprikaa, sipulia, jalapenoja, valkosipulia, kanaa ja juustoa. Paista pizzaa hetki levyllä niin, että pohja saa vähän väriä. Laita pannu 250 asteiseen uuniin (Scanpan ja Jamie ainakin kestävät korkean lämmön) ja paista, kunnes pinta ruskistuu. Lisää rucolaa valmiin pizzan päälle.  

9 kommenttia:

  1. Hei kiitti ohjeesta, tätä on kokeiltava syksyn pimeinä iltoina. Kauheeta kun kesällä ei ehdi ees kunnolla kokkaa.. :)

    VastaaPoista
  2. Täällä myös eräs joka edelleen olettaa miehen lukevan sujuvasti ajatuksia ja tuntee säännöllisin väliajoin typeryyden kirvelyn! Onneksi se menee ohi! Jaksamista!!!

    VastaaPoista
  3. Ja aina vaan putoo samaan kuoppaan, ei opi kerrasta ei. Siis kukaan meistä.

    VastaaPoista
  4. Eiks ne luekaan ajatuksia??????
    No, sehän selittääkin jo paljon :DDD

    Miks kaikki on alkanut ruokabloggaajiks jus kun koitan katsoo mitä söisin. Tai siis en söisi :/

    VastaaPoista
  5. Heippa! Voi, miten herkullisen näköistä! Kiitos ohjeesta! Onpa ihania kuviakin! täällä uusi lukijasi, tervetuloa myös romulyyli-blogiin, toivottaa riitta sinikka.

    VastaaPoista
  6. Mulle tuli nälkä! Niin herkullisen näköistä on pannupitsasi. En ole koskaan kokeillut, mutta aivan pakko testata =o)

    VastaaPoista
  7. Mäkin olen aina luullut et ne lukee ajatuksia... :)

    VastaaPoista
  8. Meillä se alkoi toimettomasta imurista, siirtyi pyykkikasaan ja ulkohommiin ja päättyi siihen, että oli vaan pakko napata koira hihnaan ja lähteä jäähtymään tihkusateeseen :D

    Puol tuntia aikaa ja tuon ehtis tarjoilla sopivasti kotiutuvalle ;) kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
  9. Mari: Joo, tää on ihan syysruokaa (tai sadepäiväruokaa)!

    Mymmeli: Se kyl lohduttaa, et ei ole ihan ainoa. Ja miten vaikea se on myöntää, et on väärässä... ku AINA kuitenkin on oikeassa. ;D

    Minna: Jep, humps vaan. Tiivitaavikin sanoo, et "uudestaan".

    Pepi: Ei tietysti voi yleistää. Kai. Mä luulen, et tossa meillä asuvassa on vaan joku tyyppivika. (Ei kuulu takuuseen.)

    Riitta Sinikka: Kiitos ja kovasti vaan tervetuloa. Täällä tarjolla aikamoista sillisalaattia... näillä mennään, mitä on. :)

    Hanna: Se on hyvää, vaikka ite sanonkin. Nää pizzat on ratkaisu mun henkilökohtaiseen pizzaongelmaan. (En kertakaikkiaan tykkää tavallisesta pizzasta mut omat pannut uppoaa vallan mainiosti.)

    Maanvaiva: Riippunee kuun asennosta?

    RuusuLiisa: Hieno kierros on teilläkin vedetty. Mä käytän ton ens kerralla. Perinteinen, helppo, toimiva. Ohjeesta... eipä kestä! :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...