lauantai 7. heinäkuuta 2012

Ei jorinoita


Vuosipäivän kuvamateriaalia muistojen arkistoon. Ei jorinoita.

14 kommenttia:

  1. Noi vanhat mummolaukut - breaks my heart! On niin ihania ja täynnä historiaa tossa seinällä. Näyttää myös levolliselta tuo single bed tossa lattian rajassa. Siinä sais varmaan makeet unet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yläkerran kääpiömallinen yksiö on nykyisin Muikkusen valtakunta. Kuva on otettu juuri ennen Star Warsin laskeutumista. Legoja, lehtiä, kirjoja, valomiekkoja, pahvisia agenttivälineitä (?), teippiä, kyniä, papereita... you know, kaikkea tarpeellista välineistöä. Että se siitä levollisuudesta. :D

      Poista
  2. Hyvältä näyttää ☺
    Raparperichutney? Saiskos ohjetta, pliis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti tehdä maku.fiin ohjeen mukaan, mutta en muistanut ostaa inkivääriä, chiliä enkä tähtianista. Cutney on siis mitä-kaapista-löytyy-versio.

      Ehkä osapuilleen tällainen:

      iso nippu raparperia
      2 isoa valkosipulin kynttä
      1 sipuli
      0,5 tl inkivääritahnaa
      2,5 dl sokeria
      mustapippuria
      1 tl suolaa
      0,5 dl omenaviinietikkaa
      Texas Peteä
      chilikastikkeen jämät pullosta

      Kaikki silpuksi, raparperit isommiksi. Kaikki kattilaan ja haudutttelua ainakin tunti. Maku.fiin ohjeessa oli 30 min, mutta mun keitos oli niin lössöä ja mitäänsanomatonta, että jatkoin keittelyä aika kauan, kunnes mössö on mukavan tanakkaa ja sokeri on eineen karamellisoitunut.

      Mössö purkkiin ja oliiviöljystä ns. ilmalukko päälle. Öljyllä jatkettuna aika oivallinen glaseerauskasti. Mahtava lisä grilliruokiin.

      Poista
    2. Tänks : D
      Katsotaas missä vaiheessa kaapista löytyis edes isoin osa....mutta nyt on ihje tallessa koneella!!

      Poista
  3. Eipä nuo kuvat jorinoita kaivanneet...Kaunista...:)

    VastaaPoista
  4. Hienoja nuo virkatut matot! Ja tunnelma on rauhallinen, kun ei ole liikaa tavaroita nurkissa. Hyvät tuulet puhaltaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihailen kauniiden tavaroiden täyttämiä koteja, mutta vaistomaisesti jemmaan kaikki romut silmistä omassa maailmassani. Sama juttu kuin valkoisessa. Ihailen valkoisuutta muiden kodeissa, mutta päätöksistä huolimatta en ole vieläkään saanut aikaiseksi valkoista huonetta, saati asuntoa.

      Poista
  5. Ei voi sanoo että kuvista välittys sun ja kameran viileät välit,niin mielelläni kuin mä sun jorinoitas, jotka muuten on melkosen napakoita ollakseen jorinoita,luenkin niin ihan yhtä mielelläni katselen näitä kuvia,levollisen letkeä fiilis näissä vaikkei kuvaajalla oliskaan:)
    Kaunista on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaapa vain, kuinka paljon kuvia otin... Oli aikamoista pakkopullaa, mutta ajattelin, että tästä ahdistuksesta ei pääse kuin tarttumalla härkää sarvista.

      Näihin on hyvä palata tuossa tammikuulla, kun kaikki mökkiahdistukset ovat unohtuneet lumikinoksiin. ;)

      Poista
  6. Matto portaita valumassa. Niin ihanan näköistä, että olisipa itsellänikin :)

    VastaaPoista
  7. Voi mähnä. Mun kotona silloin kun olin pikkanen oli tuollaiset väliverhot, eikun valoverhot joissa oli pitsi alareunassa. Mulla pitäis se pitsi olla viel jossain.... Hmmmm... Ihanat ne kuitenkin oli, voi mähnä. =/

    VastaaPoista
  8. Oi niin kaunista ja maukasta täällä. Shoppaillen juutuin tänne. Tervetuloa myös mun.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...